Більше 400 мільйонів гривень інвестицій: у Закарпатті запустили завод для виробництва глибокозамороженої хлібобулочної продукції — Delo.ua

Згідно з інформацією, наданою пресслужбою Bakery Food Investment, дані повідомляє Delo.ua.

У місті Хуст на Закарпатті офіційно відкрився новий завод із виробництва здобної випічки глибокого заморожування. Підприємство належить компанії Bakery Food Investment та є частиною стратегії розширення і підвищення якості продукції.

Фабрика обладнана новітніми технологіями і зосередиться на виробництві хлібобулочних виробів. У планах - відкриття шести автоматизованих виробничих ліній, створення близько 500 нових вакансій, а також розширення маршруту підвезення працівників до 70 км.

Крім удосконалення виробничих процесів, компанія має намір активно співпрацювати з місцевими професійно-технічними навчальними закладами для підготовки нових спеціалістів та створення надійного кадрового резерву в регіоні.

Bakery Food Investment є одним з найвідоміших українських виробників заморожених хлібобулочних виробів. Продукція цієї компанії доступна на внутрішньому ринку та експортується до 15 країн, серед яких США, Грузія, Туреччина та кілька європейських держав.

Компанія працює з 2004 року, розпочавши свою діяльність із франчайзингової мережі під брендом "Форнетті", яка охоплювала близько 850 пекарень по всій Україні. Перший завод BFI розташований у Чернігівській області.

Нагадаємо, компанія NovaSklo планує розпочати будівництво заводу по виробництву флоат-скла в Київській області в березні 2026 року.

Інші публікації

У тренді

dpnews.com.ua

Використання будь-яких матеріалів, що розміщені на сайті, дозволяється за умови посилання на dpnews.com.ua

Інтернет-видання можуть використовувати матеріали сайту, розміщувати відео за умови гіперпосилання на dpnews.com.ua

© Деснянська правда. All Rights Reserved.