Більше 400 мільйонів гривень інвестицій: у Закарпатті запустили завод для виробництва глибокозамороженої хлібобулочної продукції — Delo.ua
Згідно з інформацією, наданою пресслужбою Bakery Food Investment, дані повідомляє Delo.ua.
У місті Хуст на Закарпатті офіційно відкрився новий завод із виробництва здобної випічки глибокого заморожування. Підприємство належить компанії Bakery Food Investment та є частиною стратегії розширення і підвищення якості продукції.
Фабрика обладнана новітніми технологіями і зосередиться на виробництві хлібобулочних виробів. У планах - відкриття шести автоматизованих виробничих ліній, створення близько 500 нових вакансій, а також розширення маршруту підвезення працівників до 70 км.
Крім удосконалення виробничих процесів, компанія має намір активно співпрацювати з місцевими професійно-технічними навчальними закладами для підготовки нових спеціалістів та створення надійного кадрового резерву в регіоні.
Bakery Food Investment є одним з найвідоміших українських виробників заморожених хлібобулочних виробів. Продукція цієї компанії доступна на внутрішньому ринку та експортується до 15 країн, серед яких США, Грузія, Туреччина та кілька європейських держав.
Компанія працює з 2004 року, розпочавши свою діяльність із франчайзингової мережі під брендом "Форнетті", яка охоплювала близько 850 пекарень по всій Україні. Перший завод BFI розташований у Чернігівській області.
Нагадаємо, компанія NovaSklo планує розпочати будівництво заводу по виробництву флоат-скла в Київській області в березні 2026 року.