Улюблені светри. З чим носити?

2020-01-21 13:24

Зима – саме час поповнити свій гардероб новенькими речами. А саме теплими об’ємними светрами, які  наразі дуже модні. Це можуть бути класичні светри з круглим вирізом, з теплим високим коміром або наймодніший цього сезону светр з V-образним вирізом. Вони пасуватимуть, як під строгі брюки, так і під ніжні романтичні спідниці. Але є деякі хитрощі,  які треба враховувати, аби не зашкодити своїй фігурі.

Об’ємні  светри можна носити навипуск чи можна заправити в брюки або спідницю, щоб візуально видовжити ноги. Якщо светр дуже об’ємний, можна заправити його не повністю, а лише частково спереду і отримати той самий ефект.

Об’ємні светри дуже гарно вписуються в романтичні образи зі спідницями міді. Це можуть бути юбки плісе або ваша улюблена сукня з тонкої тканини, яку так не хочеться ховати на зиму. Такі образи дуже вдало комбінуються на контрасті фактур.

Доповнити образ можна ременем, аби додати йому певної витонченості, і захоплені погляди вам забезпечені!

Дуже вдало светри oversize виглядають із брюками. Тільки треба мати на увазі, що широкий верх у поєднанні з широким низом може візуально зменшувати ваш зріст. Тоді необхідно обіграти такий образ взуттям на високих підборах. І ви виглядатимете дуже стильно!

Незвичні способи носити светри, також можуть гарно обіграти ваш образ, і кожного разу ви будете виглядати незвично й цікаво. Наприклад, спущене плече додасть вашому образу романтизму, а якщо светр із V-образним вирізом вдягти задом наперед, трохи оголивши спину, це забезпечить більш витончений вигляд і свіжий погляд на одну і ту саму річ. Не бійтесь експериментувати і відкривати свої речі з різних сторін! До наступного тижня!

Фото надані Оленою Хрустицькою

Інші новини:


Сніданок від шеф-кухаря у ліжко, або Як працюють чернігівські ресторани під час карантину

Уже декілька тижнів у Чернігові зачинено ресторани. Більшість закладів повністю припинили роботу. Інші ж почали працювати у форматі нового режиму — тієї ж доставки та замовлень на винос.

2020-04-03 10:05