Ресторанно-розважальний комплекс «Градецький» – відомий і смачний бренд  Чернігова

2019-10-24 08:10

Із цим ніхто не посперечається. Комплекс «Градецький» – чудове місце відпочинку й розваг, зі смачною різноманітною кухнею та сучасними пропозиціями для відвідувачів. І так уже багато десятиліть поспіль! Власне, «Градецький» став справжнім брендом Чернігова. Адже ресторан – єдиний із закладів міста, що працює багато років і разом із цим не втратив своїх прихильників, навпаки, його люблять родинами! І є за що!

Ресторан мюзик-хол «Градецький» – найбільший та один із найкрасивіших у місті – на 300 місць. Для зручності гостей облаштовано ще три банкетні зали в різних стилях. Це «Бузкова» – на 70 осіб, «Венеція» – на 40 осіб і VIP-зала – на 16 осіб. Прекрасна літня тераса вміщує 200 людей, тут є великі монітори, наприклад,  для перегляду спортивних змагань. Кафе «Rozmarin» приголомшує своєю теплотою і романтичним дизайном, тут квіти на кожному кроці, а у величезних акваріумах плавають дивовижні екзотичні риби. А ще для любителів розваг – караоке «Дика кішка», котре завоювало популярність не тільки серед молоді. Отже, ресторанно-розважальний комплекс «Градецький» – ідеальне місце для банкетів, бізнес-ланчів, веселих вечірок, ділових зустрічей, корпоративних свят, пізньої вечері, приємного вікенду, романтичних побачень, весіль, світського життя, сімейних виходів, зустрічей туристів, фуршетів – на високому рівні і за доступною ціною. Зручна парковка – теж один із плюсів.

Керує комплексом відома в Чернігові успішна рестораторка Оксана Голубова. І її ім’я – також своєрідний бренд ресторації нашого міста.

«Деснянська правда» постійно слідкує за тим, де можна гарно відпочити в Чернігові. Тому знаємо, що комплекс «Градецький» є одним із найзручніших та найкомфортніших  для всіх поколінь чернігівців і не тільки. Й це – протягом багатьох років. І популярність аж ніяк на зменшується. У чому секрет? Як це вам вдається? – запитую у завідувачки комплексу Алли Зіненко

– Так, ми намагаємося, щоби відвідувачі почувалися у нас не просто комфортно і зручно, а й святково. Коли люди заходять до фойє «Градецького», то бачать красивий, вишуканий та елегантний інтер’єр. І вже це налаштовує на гарний відпочинок. Кухня у нас – на всякий смак. Європейська, українська, домашня. Суші теж входять у меню. 

Звісно, у нас практично ідеальне й банкетне меню, спеціальний прайс на напої, карта вин, серед яких є й вишукані та відомі італійські, французькі, грузинські. А ще – кальян-меню, мангал-меню і страви від шефа. Задля того, щоби кухня «Градецького»  була у тренді, наші кухарі, менеджери  відвідують семінари, навчальні програми. Ми там ділимося досвідом, проходимо майстер-класи. Адже рівень і марка фірми – це ідеальний смак та прекрасна подача. Тому що люди мають не тільки смакові рецептори, а й зорові, котрі відіграють неабияку роль. Бо «за одежею все ж таки зустрічають». А «проводжають» за смаком. І тут у нас два в одному!

–  Звісно, є замовлення, якими заклад пишається?

– Безперечно. Наш ресторан, практично, єдиний, котрий готує замовлення дуже високого рівня. Ми такий кейтеринг опанували бездоганно. Тому тричі організовували президентське обслуговування – в Гончарівському й Батурині. Викладалися на повну й отримали за те подяки. Також ми постійно співпрацюємо з Чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою. Наприклад, пригощаємо учасників конкурсу «Підприємець року». І також на різних локаціях. Наприклад, у автосалоні «Магр» та автоцентрі «МЕТЕК». Останній раз це було у двох залах, з фуршетним варіантом у першій. І ми впоралися, за відгуками, блискуче. Також дуже приємно, що Чернігівський міський голова під час святкування Дня міста запросив усіх поважних гостей саме до нашого ресторану. І подякував колективові за довершену старанність. Зазначу, що наша конференц-зала теж «не простоює». У ній проводилися навіть телемости. І часто збираються на семінари, конференції різні компанії.

– У вас є свої фішки, котрі дуже подобаються відвідувачам.  

– Так, наприклад, ми створили новий формат розваг, на які ходить не тільки молодь. Це так звана дискотека 1980-х – 2000-х. Щоп’ятниці на ній  живий вокал та виступ шоу-балету «Градецький». Ця дискотека дуже популярна.

– А про формат ваших банкетів знають і в Києві.

– Справді, формат ювілеїв, банкетів, весіль у нас багатогранний. До того ж ми єдиний ресторан у місті, який має свій балет. Яскраві костюми, енергетична і блискуча програма з досконалими номерами створюють неповторну атмосферу. 
А весілля ми проводимо теж на будь-який смак.  Є цілий майданчик для виїзних церемоній з повною атрибутикою – аркою, столиками та стільчиками для гостей. Усе гарно опоряджене. Наші весілля – це, власне, свято під ключ. Від зустрічі молодих, весільної церемонії до банкету. 

– І багато ваших замовників стають постійними клієнтами?

– Часто відбувається саме так. Спочатку молодята відзначають весілля. Далі вже приходять з родичами на хрестини, дні народження. Так само замовляють бабусині й дідусеві ювілеї. Практично всі сімейні свята. І це нас надихає. Адже ми можемо задовольнити смаки не одного покоління чернігівців.

– Також ваш комплекс допомагає організувати свята вдома. 

– Ми часто готуємо страви на винос. Буває, цілі банкети. Люди приїздять, забирають готові смаколики – і свято вдалося. Це можна назвати фішкою «Візьми з собою додому». На таку послугу дуже гарний попит. А ще ми подбали про чернігівських жінок, котрих дещо розвантажили на кухні. У нас є свій цех напівфабрикатів. Утілюємо в життя абсолютно домашні рецепти. Вареники, голубці, котлети… Готуємо за попереднім замовленням, вручну. Ця пропозиція також дуже популярна.

– Туристи теж знають «Градецький».

– Так, і здавна. А тепер наше місто стає все більш туристичним. І ми забезпечуємо туристичне харчування груп. Є вже постійні компанії, котрі годують свої групи тільки у нас. І дуже задоволені. Розповідають про нас партнерам та друзям. Отож клієнтів більшає. Додам, що ми вже продумуємо новорічні вечірки. І є замовлення. Дуже жваво почалися бронювання. Зазначу: готуємо нову цікаву шоу-програму. Отож чекаємо на гостей!

– Такого успіху можна досягти лише згуртованою командою професіо­налів. 

– На підприємстві немає плинності кадрів, наш колектив злагоджено працює багато років. Командний дух, 
командна робота, корпоративна культура – це той фундамент, на якому стоїть ресторанно-розважальний комплекс «Градецький».

Отож  ми вітаємо своїх працівників та й загалом працівників харчової промисловості з  професійним святом. І бажаємо всім успіхів та натхнення в роботі, миру і злагоди в родинах. Нехай життя буде солодким і смачним, заможним і радісним.

Розмовляла Людмила ПАРХОМЕНКО
Фото надані РРК «Градецький»

Інші новини:


Сніданок від шеф-кухаря у ліжко, або Як працюють чернігівські ресторани під час карантину

Уже декілька тижнів у Чернігові зачинено ресторани. Більшість закладів повністю припинили роботу. Інші ж почали працювати у форматі нового режиму — тієї ж доставки та замовлень на винос.

2020-04-03 10:05