Кондитерські штучки від Bakery_ok_

2019-09-26 07:10

«Ходить гарбуз по городу, питається свого роду…» Вже осінь, і не за горами гарбузовий сезон, тому сьогодні будемо готувати смачний та корисний пиріг.

Гарбузовий пиріг

ІНГРЕДІЄНТИ: 3 яйця, 250 г цукру, 240 г олії, 250 г гарбузового пюре, 240 г борошна, 0,5 ч. л. соди, 1,5 ч. л. розпушувача.

Гарбузове пюре я роблю, проваривши гарбуз із невеликою кількістю води. Потім подрібнюю блендером і, якщо потрібно, перетираю через сито.

Готове пюре охолоджуємо та кладемо в чашу міксера. Далі відділяємо білки від жовтків і відставляємо. У міксер до пюре вливаємо олію, кладемо жовтки й цукор, усе добре збиваємо. Потім додаємо всі сухі інгредієнти й за бажанням – улюблені спеції (мені подобаються мускатний горіх та кориця).

Настав час білків. Їх дуже добре збиваємо та обережно вводимо в тісто лопаткою.

Випікаємо пиріг за температури 170 градусів у невеликий формі (в ідеалі – 16 см), змащеній олією та притрушеній борошном.

Він дуже соковитий усередині й неймовірно смачний.

Спробуйте самі!

Для замовлення моїх чудо-тортиків пишіть в Інстаграм. Чекаю на ваші замовлення! 


 

Інші новини:


«Мати все»

27 і 28 лютого на сцені Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка вперше відбудеться прем’єрний показ вистави «Мати все» за однойменним романом сучасної української письменниці Люко Дашвар.

2020-02-25 11:22