Кондитерські штучки від Bakery_ok_

2019-09-26 07:10

«Ходить гарбуз по городу, питається свого роду…» Вже осінь, і не за горами гарбузовий сезон, тому сьогодні будемо готувати смачний та корисний пиріг.

Гарбузовий пиріг

ІНГРЕДІЄНТИ: 3 яйця, 250 г цукру, 240 г олії, 250 г гарбузового пюре, 240 г борошна, 0,5 ч. л. соди, 1,5 ч. л. розпушувача.

Гарбузове пюре я роблю, проваривши гарбуз із невеликою кількістю води. Потім подрібнюю блендером і, якщо потрібно, перетираю через сито.

Готове пюре охолоджуємо та кладемо в чашу міксера. Далі відділяємо білки від жовтків і відставляємо. У міксер до пюре вливаємо олію, кладемо жовтки й цукор, усе добре збиваємо. Потім додаємо всі сухі інгредієнти й за бажанням – улюблені спеції (мені подобаються мускатний горіх та кориця).

Настав час білків. Їх дуже добре збиваємо та обережно вводимо в тісто лопаткою.

Випікаємо пиріг за температури 170 градусів у невеликий формі (в ідеалі – 16 см), змащеній олією та притрушеній борошном.

Він дуже соковитий усередині й неймовірно смачний.

Спробуйте самі!

Для замовлення моїх чудо-тортиків пишіть в Інстаграм. Чекаю на ваші замовлення! 


 

Інші новини:


Референдум про продаж сільгоспземель іноземцям пройде в найближчі 3 роки - міністр АПК

Референдум з питання продажу землі сільськогосподарського призначення іноземцям буде проведено протягом найближчих трьох років. Про це заявив міністр аграрної політики і продовольства України Роман Лещенко в інтерв’ю польському виданню Rzeczpospolita, передає УНН.

2021-01-15 12:37