Кондитерські штучки від Bakery_ok_

2019-09-02 12:12

Усі дуже полюбляють корисну, низькокалорійну та ще й смачну випічку! Сьогодні розповім, як зробити найдивовижніший чізкейк (також його називають запіканкою). Дуже гарна альтернатива для дітей, котрі вельми вибагливі до їжі або навіть не вживають сиру! Почнемо…

Корисний чизкейк

ДЛЯ ОСНОВИ ЧІЗКЕЙКУ: 15 фініків, жменя родзинок.

ДЛЯ ТІСТА: 400 г сиру 5%-го, 100 г ряжанки чи домашнього сиру, 40 г манки, яйце.

ДЛЯ ШОКОЛАДУ: 2 ст. ложки какао, 2 ст. ложки молока

Фініки (без кісточок) та родзинки замочуємо в окропі на 30 хв. Потім зливаємо воду й очищуємо фініки від шкірки. Після цього подрібнюємо фініки та родзинки у блендері. Отриману масу викладаємо на застелене пергаментним папером і змащене олією дно форми.

Далі всі інгредієнти для чізкейку кладемо у блендер і збиваємо до однорідної консистенції. Що робити, коли немає блендера? Розімніть усе добре виделкою. За бажанням можна додати меду.

Викладаємо отримане тісто на фініково-родзинкову основу, накриваємо фольгою, щоби зверху не утворилася скоринка, й випікаємо при 160 градусах годину.

Коли чізкейк готовий, відкриваємо дверцята духовки й так охолоджуємо його.

Тим часом займаємося шоколадом. Заливаємо какао молоком та уварюємо на вогні до консистенції шоколаду. Дістаємо чізкейк із форми, покриваємо шоколадом і ставимо у прохолодне місце міні-мум на годину!

І що у нас виходить? Натуральне корисне тістечко! Головне – за один раз усе не з’їсти. Смачного! 

Для замовлення моїх чудо-тортиків пишіть або телефонуйте (093) 425-40-00, слідкуйте в Інстаграмі. Чекаю на ваші замовлення!

Інші новини:


Великий мрійник

Вручаючи Золоту медаль Національної академії мистецтв під час відкриття персональної виставки цього відомого чернігівського художника, президент академії А. Чебикін сказав: «Володимир Ємець – це знакова постать в образотворчому мистецтві України.

2019-11-12 12:16