Кондитерські штучки від Bakery_ok_

2019-08-26 07:29

Сьогодні я поділюся з вами рецептом печива, від якого будуть у захваті як малеча, так і дорослі. Залишайтеся з нами та читайте газету «Деснянська правду», де завжди зможете знайти мої рецепти і лайфхаки. Тортики, капкейки й багато іншого шукайте на моїй сторінці в Інстаграмі @bakery_ok_ 

Домашнє печиво з волоським горіхом

Це дуже смачне домашнє печиво. Ви повинні знати, що в кондитерстві дуже важливе грамування, тому краще придбати ваги.

СКЛАДОВІ

М’яке вершкове масло – 165 г, цукор – 150 г, борошно – 300 г, розпушувач – 0,5 ч. л., сода – 0,25 ч. л., сіль – дрібка, яйця – 1 шт., волоські горіхи – 200 г.

ПРИГОТУВАННЯ

Волоські горіхи висушуємо в духовці при 160 °С протягом 15 хв. Залишаємо охолодитися. Потім качалкою подрібнюємо горіхи й відкладаємо вбік.

Духовку розігріваємо до 200 °С. М’яке вершкове масло збиваємо 5 хв. разом із цукром, додаємо яйце й перемішуємо до однорідності. Всі сухі інгредієнти просіваємо до олійно-яєчної суміші й додаємо горіхи. Робити все треба швидко, масло не любить, коли тісто довго вимішують.

Збираємо все у велику кулю. До речі, якщо у випічці є цукор, то краще додати трохи солі для концентрації смаку. Потім робимо маленькі кульки (з маси вийде 20 штук), викладаємо їх на деко, застелене пергаментом, і притискаємо, щоби з кульок вийшли монетки. Випікаємо 15 хв., але так, аби не пересушити. Печиво повинне бути вогким та розсипчастим усередині. Дуже смачно і нескладно.

Для замовлення чудо-тортиків пишіть або телефонуйте (093) 425-40-00, слідкуйте в Інстаграмі. Чекаю на ваші замовлення! 


 

Інші новини:


Великий мрійник

Вручаючи Золоту медаль Національної академії мистецтв під час відкриття персональної виставки цього відомого чернігівського художника, президент академії А. Чебикін сказав: «Володимир Ємець – це знакова постать в образотворчому мистецтві України.

2019-11-12 12:16