Японські науковці розробили новий вид штучного м’яса

2020-11-14 10:35

Днями японська компанія Muji представила нову лінійку псевдом’яса на основі соєвих бобів. Зокрема, споживачам пропонують котлети для бургерів, фрикадельки з соусом, фарш і слайси зі штучного м’яса. Про це повідомляє meat-inform, пише agronews.ua.

Рослинний замінник тваринного білка від компанії Muji відрізняється від аналогів на ринку тим, що продукти продаються вже готовими до споживання. Смак і текстура фрикадельок та котлет ідентичні характеристикам натурального м’яса, відзначають представники компанії.

Це псевдом’ясо не потребує охолодження і регідратації, а також може зберігатися без холодильника. Вартість однієї упаковки невисока, порівняно з іншими аналогами – 2,75 долара США.
 

Інші новини:


​​​​​​​Секрет високоточної зброї від стресу та відновлення жіночого здоров’я після ударів війни – від відомих лікарів Василя Отрошка й Олексія Казакова

Відомий проєкт видання "Деснянська правда"  – ДП Кава – відновився в повному форматі. І 16 червня в готелі "Придеснянський", який гостинно відчинив  свої двері для такого заходу, зібралися наші пані та панянки, успішні в багатьох сферах діяльності на Чернігівщині.

2022-06-27 12:21