Японські науковці розробили новий вид штучного м’яса

2020-11-14 10:35

Днями японська компанія Muji представила нову лінійку псевдом’яса на основі соєвих бобів. Зокрема, споживачам пропонують котлети для бургерів, фрикадельки з соусом, фарш і слайси зі штучного м’яса. Про це повідомляє meat-inform, пише agronews.ua.

Рослинний замінник тваринного білка від компанії Muji відрізняється від аналогів на ринку тим, що продукти продаються вже готовими до споживання. Смак і текстура фрикадельок та котлет ідентичні характеристикам натурального м’яса, відзначають представники компанії.

Це псевдом’ясо не потребує охолодження і регідратації, а також може зберігатися без холодильника. Вартість однієї упаковки невисока, порівняно з іншими аналогами – 2,75 долара США.
 

Інші новини:


Наші за кордоном

Чернігівці, які пережили часи перебудови, пам’ятають, коли наші земляки без знання мови, але з гарною освітою та досвідом роботи тут, масово виїжджали до Італії, Іспанії, Португалії на заробітки заради майбутнього благополучного життя для себе та своїх дітей. Жінки – доглядати старих і дітей, мити, прибирати, готувати, шити тощо. Чоловіки, як правило, влаштовувалися на виробництво або працювали вантажниками, збирачами меблів, будівельниками. У сезон, і тоді, і зараз, наші займаються збором ягід та фруктів, овочів та зелені.

2022-01-26 08:57